India wij zijn er!!
Halllooo Nederland
Hier ons eerste bericht uit het warme India! Onze vliegreis is goed verlopen, maar het had nog wel een spannende start. Toen we net rustig in het vliegtuig zaten kwamen er vijf politie agenten binnen met twee schreeuwende/huilende/ mannen. Het bleek dat deze het land uitgezet werden en terug gestuurd naar Afghanistan. Ze smeekte: ‘Indian people help me please, ik ga dood!’ Dit was wel even schrikken, maar daarna werden ze rustig en zaten geboeid in de stoelen. Dit alles op slechts twee stoelen afstand! Verder was de reis heel goed verzorgd, met genoeg eten en drinken. De tijd ging heel snel, een paar films later waren we er al.
Op het vliegveld werden we opgewacht door de reisleider die ons naar onze eigen privé bus bracht. Vanuit hier was het nog een half uur rijden naar ons hotel. Het hotel was minder dan op de foto’s, maar goed te doen. We hebben kort, maar lekker geslapen. Nu hebben we ons eerste ontbijt op en worden om 10:00 uur opgehaald om samen met onze gids de stad Delhi te bekijken. We hebben er zin in!
Fijn dat jullie een goede reis hebben gehad. Geniet van jullie vakantie in India. We kijken uit naar jullie reisverslagen en foto's.
Groetjes van ons.
Fijn dat jullie goed zijn aan gekomen . heftig m
et die 2 mannen!
Hallo Fam lendering, We wensen jullie hele fijne vakantie in India! Leuk om jullie verhalen te lezen. lieve groetjes van Jan, Willemien, Mark en Anja
Fijn dat alles goed verlopen is, Kiran staat mooi op foto, de rest is toch wel aangekomen? we kijken uit naar de volgende foto's, ik neem aan dat er veel te zien is.